Blog Post

stansvormen

Kies voor efficiëntie met stansvormen

Bent u op zoek naar chemicaliën- en hittebestendige stickers ter maskering? Dan bent u aan het juiste adres bij Alards Masking Solutions. Wij leveren industriële stickers en tapes op maat in de vorm van stansvormen, zodat maskeren preciezer dan ooit verloopt. U hebt de keuze uit diverse materialen met elk specifieke eigenschappen en wij maken de stansvorm desgewenst in een vorm naar keuze. Alards Masking Solutions: al ruim 17 jaar uw betrouwbare partner in maskeertoepassingen.

Hoogwaardig maatwerk

In de industrie kunt u niet zonder maskeertapes en afdekmaterialen. Ook stickers zijn in veel gevallen onmisbaar. Daarom voorzien wij van Alards Masking Solutions de Nederlandse en Belgische industrie al sinds jaar en dag van hoogwaardige afdekmiddelen, tapes en stickers. Hittebestendig en tevens op maat te maken, zodat het product optimaal aansluit op uw wensen. Dit ziet u vooral bij de stansvormen. Hierbij wordt een vorm naar uw wens gesneden uit een van onze tapematerialen, zodat u direct de vorm hebt die nodig is voor de toepassing. Bijknippen en afwerken is dan niet langer nodig!

Wij leveren de stansvormen in principe in vier hittebestendige materialen, waaronder: polyester (tot 220°C), polyamide (tot 260°C) en crêpe (120-220°C). De dikte van de stansvorm verschilt tevens per materiaal. Vrijwel iedere vorm is te stansen en u hebt bovendien de keuze uit diverse kleuren. Zo kunt u de stansvormen tevens toepassen als hittebestendige stickers!

Liever tape?

Hebt u liever hittebestendige maskeertape? Dan hebt u de keuze uit maar liefst 10 materialen, van de bovenstaande opties tot aluminium en teflon. Ieder materiaal heeft andere eigenschappen en is dus weer geschikt voor een andere toepassing. Komt u er niet goed uit? Dan helpen wij u graag op weg. Geef ons uw wensen en de beoogde toepassing door en wij maken u wegwijs in het aanbod.

U kunt uw bestelling plaatsen én uw vragen stellen door te bellen naar tel. 06-48222181 of door ons een bericht te sturen via het contactformulier. U kunt een eenmalige bestelling doen, maar ook met regelmaat eenzelfde vorm bestellen. Wij helpen u met plezier verder aan de juiste stansvormen op maat, of u nu gevestigd bent in Nederland of België.