Transportschade? Beter voorkomen dan genezen!

Als u regelmatig losse onderdelen gestapeld moet vervoeren, loopt u direct het risico dat er onderweg iets mis kan gaan door wrijving van de onderdelen, waardoor beschadigingen optreden. Door gebruik te maken van beschermfolie of tussenkurkjes (‘afstandhouders’) kunt u deze schade tot een minimum beperken, of zelfs helemaal voorkomen! Spreekt voor zich dat dit veel onnodig extra herstelkosten kan besparen.

Waarom kurk of Tape?

Bij de productie, opslag en transport van producten uit glas, kunststof of metaal is er het risico van schade aan de producten( transportschade). Door ruimte tussen de onderdelen te houden is de kans dat door wrijving de onderdelen beschadigen vele malen kleiner.

De tussenkurkjes dienen als schokbrekers en afstandhouders tijdens opslag en transport van diverse producten. Ze zorgen voor een kostenreductie door (lak)schade te beperken of zelfs te verkomen.

De folie is flexibel inzetbaar. Beschermt tevens oppervlakken tegen weersinvloeden tijdens transport en opslag. 

Mogelijkheden.

De removable tape is gemakkelijk te gebruiken en ook weer droog en schoon te verwijderen. Removable tape is ontwikkeld om onderdelen te beschermen wanneer ze zijn blootgesteld aan de elementen of tijdens transport. Na verwijdering van de tape zijn uw producten meteen te verwerken. Deze removable tape laat bij vakkundig gebruik geen lijmresten achter.

De kurk afstandhouders voor opslag en transport van glas, plaatmateriaal, gelakte onderdelen, etc. Door het gebruik van een lichte lijmsoort zijn de kurkjes makkelijk te verwijderen en laten ze geen resten achter na gebruik.De kurk afstandhouders ( tussenschijfjes) zijn ook leverbaar zonder lijmlaag in onze standaard afmetingen. Is dit voor u niet passend dan zijn er ook nog maatwerk oplossingen. De kurkjes kunnen voorzien zijn van een schuimlaag van 2 mm die door statische hechting blijven zitten. Hierdoor is het makkelijk aan te brengen en te verwijderen.

De verschillende kurk oplossingen worden veelvuldig gebruikt als afstandhouders of tussenleggers. Doordat de onderdelen dan niet meer direct in contact staan met elkaar ontstaat er minder wrijving.

Service en expertise!

Voor vrijwel ieder toepassing leveren wij kurk afstandhouders ( tussenkurkjes). De kurk wordt geproduceerd in diverse standaard oplossingen, maar natuurlijk ook aan uw wensen aangepast worden. Altijd snel en efficiënt voor u geproduceerd en geleverd in de Benelux.

Vragen? Bij Alards Masking Solutions staan we graag voor u klaar. Neem contact op door te bellen naar tel. 06-48222181, of door het contactformulier in te vullen. Wij gaan graag voor u aan de slag.